Jump to content

sag

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. sag

    COL

    I'm not admin, but as far as I remember, when you donate, the amount just gets added to your game account. Then you have to buy COLs via Alt+B menu.
  2. I think quest here is a shorthand for question. The question is about Altars in Varka, not about droplist there.
  3. As a partial solution you may try to block exp in ".cfg". I'm not 100% sure, but IIRC it also prevents exp loss. And you can bind the switching to shortcuts panel via macros. On the topic, I do agree that removing exp loss may encourage PvP on higher levels. However, in this case there also should be a way to delevel a character (NPC or something).
  4. Я даже скорее не про эпик, а про всякие брошки/пояса/украшения. Не помню точно уже что там дают :) Но даже если говорить про эпик, почему не сделать его тоже постоянным? У нас ведь лёгкий сервер. По факту, это базовый эквип. Его нельзя улучшать и точить, поэтому для серьезной игры нужно делать настоящий. С другой стороны, скорее всего большинство игроков после исчезновения этого буста просто сделают нового персонажа, заняв ещё один ник.
  5. Уважаемый @Admin, а как вы относитесь к идее сделать предметы, выдаваемые по мере развития персонажа (за уровни), постоянными, а не временными? На игровом процессе это не должно сказаться, потому что улучшать их все равно нельзя, так что добывать полноценные аналоги все равно будет нужно, но зато персонажи-фармеры не будут превращаться в тыкву после исчезновения части буста.
  6. What will happen if the compound fails? Will the talisman remain on the same level or will it reset to 0?
×
×
  • Create New...